Welkom bij de Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer

 
Home U bent hier: Home Zoek je God?

Zoek je God?

God. Is er wel een God? Wat betekent dat voor me? Deze en vele vragen zijn voor heel veel mensen belangrijk. Overal op deze aarde worden deze vragen gesteld en gezocht naar antwoorden. Veel mensen vinden God in religie. Zo heb je het Boeddhisme, de Islam  en natuurlijk het christendom. Wij als 3GK- samenwerkingsgemeente geloven dat je God persoonlijk kunt leren kennen! Op deze pagina zijn links en artikelen te vinden waarmee we je willen helpen antwoorden te vinden. Lees meer op deze site of ga naar één van onderstaande websites.

www.vragenovergeloven.nl

www.gelovenindekerk.nl

Alpha-cursus
In deze cursus ontdekt u op ontspannen wijze wat het christelijk geloof inhoudt. U zoekt op een vrijblijvende manier naar antwoorden op uw vragen. U leert de persoon en het werk van Jezus Christus kennen en wat het betekent om te leven in een relatie God.

De cursus is tien ochtenden en een weekend. Elke ochtend wordt er één van de kernpunten van het christelijk geloof besrproken. In kleine groepjes praat u daarover door. Voorkennis is niet nodig. Voor meer informatie zie ook de website van Alpha.

Er start een nieuwe Alpha-cursus op dinsdagochtend 5 februari.

De cursusochtenden zijn van 9.00-11.45 uur.

contactpersoon: Jacqueline Cloo (0570) 633921 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.